Тя бе между живота и смъртта, но победи  Антония Стоянова

...
Тя бе между живота и смъртта, но победи  Антония Стоянова
Коментари Харесай

Антония Спасова прецака Дявола и днес е най-щастливата жена в Бургас

Тя бе сред живота и гибелта, само че победи 

Антония Стоянова е въодушевяващ човек, тъй като в последните 6 години сподели, че си заслужава да се бориш и в случай че си добър човек, твоят ангел-пазител ще те води на мястото, което заслужаваш. Тя мина през своята голгота през 2017 година, само че оцеля, измина дълъг житейски път, разви се като персона и буквално  " прецака Дявола ", както написа известният създател Наполеон Хил.

Тогава бе на ръба сред живота и гибелта и едвам в този момент схваща, че всяка лътка живот си коства ( ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ ).

Вчера, 15 юли 2023 година, тя сподели най-сигурното и изпълнено с обич " Да ". Тони и избраникът й Божидар Ченков се венчаха в Морското казино на Бургас. 

" Не знам дали това е красива история, тъй като в нея има доста болежка, блуждаене и превъзмогване. Но знам, че борбата за всяка стъпка и всяка глътка живот си коства. Тони, Антония Спасова, която преди близо 7 години претърпя ужасяващ случай и доста пъти е била сред живота и гибелта, откри ръка, която да я държи крепко на брега на живота и да продължат дружно. Антония и Божидар към този момент са семейство Ченкови и скоро ще станат родители! А аз се вълнувам, че имам няколко секунди в тази изцяло същинска история ", каза  заместник-кметът на Бургас по просвета, туризъм и спорт Диана Саватева. Не е загадка, че точно Саватева застана зад Антония в сложните и тежки моменти, върна й фантазиите и й оказа помощ още веднъж да обича живота.



Антония и Божидар се запознават в Центъра за обществена рехабилитация и интеграция на хора с увреждания в ж.к. „ Братя Миладинови “. Любовта сред тях пламна незабавно. С времето връзката им се задълбочава и вземат решение да сключат брак, а напълно скоро на бял свят ще се появи и тяхната първа рожба. Неотлъчно до младите е и една жена с необятно сърце - Марионела Стоянова - ръководител на Сдружение „ Социален център Бургас “.

Засега Антония е прекратила тренировките и спортните надпревари по тенис на маса, където реализира обилни триумфи. Преди четири години тя стана играч на бургаския състезателен клуб „ Джавелин “ и взе златото на последните две влиятелни шампионати по тенис на маса за хора с увреждания. След раждането Тони ще продължи да се развива в този спорт и да покорява нови върхове в тениса. 

 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР